Koningin Emma organiseert zaterdag 13 april een crosstraining bij familie Chardon!

Op zaterdag 13 april organiseert onze vereniging een dag vol crosstrainingen op het terrein van de familie Chardon! De instructie van de crosstrainingen wordt aangeboden door Jeannette Chardon

Jeannette is een enthousiaste eventing amazone. In 2013 is zij met haar paard Vienna Nederlands Kampioen geworden bij de Young Riders. Inmiddels rijdt ze internationaal 3* niveau met Vienna. Haar tweede paard is Divo (2008) v. Dutch Capitol, een ruin waarmee ze internationaal 2* niveau mee rijdt. Verder rijdt Jeannette veel jonge paarden die zij opleidt in de eventing sport.

Het eventingterrein van Manege Chardon beschikt over een zeer goede allweather- bodem, die het gehele jaar begaanbaar is! De eventing hindernissen zijn gevarieerd van beginner tot gevorderd. Het terrein bestaat uit op/ en afsprongen, waterbak, punten, smalletjes, etc. De verschillende verplaatsbare hindernissen staan regelmatig op een andere plaats.

Op 13 april zullen er crosstrainingen plaatsvinden. Een les duurt 60 minuten en wij gaan uit van vier deelnemers per les. De lessen zijn voor zowel beginnende als gevorderde ruiters.

De kosten:
Leden = € 35,00
Niet-leden = €40,00

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Inschrijven kan via ons contactformulier op onze website onder vermelding van Crosstraining Chardon. Graag ook het niveau en de naam van het paard erbij noemen! 
https://www.koningin-emma.nl/contact/