Inschrijven onderlinge dressuurwedstrijd

De volgende dressuurwedstrijd is op 9 september 

Deze wedstrijd telt mee voor de Koningin Emma Competitie. De wedstrijden zijn voor iedereen toegankelijk.  Maar alleen voor onze leden geldt dat zij naast het dagklassement ook nog opgenomen worden in het klassement van de Koningin Emma-zomercompetitie. Door dit jaar aan beide wedstrijden mee te doen, ding je mee naar de competitieprijs. Voor de zomercompetitie wordt het gemiddelde van de twee hoogste scores over de twee wedstrijden gebruikt, rijd je 1 proef dan telt alleen die score mee om de stand te bepalen.

Bijvoorbeeld: je rijdt in de eerste wedstrijd twee proeven en je hebt voor de eerste proef een score van 178 en voor de tweede proef een score van 182 dan telt de laatste mee voor de gemiddelde eindscore. Rijd je de tweede keer mee  met 1 proef en heb je een score van 185 dan wordt het gemiddelde 183,5.

Om mee te doen aan de zomercompetitie moet een lid minimaal aan twee wedstrijden meedoen. De twee best gereden wedstrijden, ongeacht niveau (B of L) per combinatie tellen mee voor de competitieprijs.

Inschrijven kan tot en met zaterdag 1 september.

Let op! Bij annuleringen na de sluitingsdatum wordt het startgeld in rekening gebracht.

Ruiters die niet lid zijn van de KNHS kunnen hors de concours starten, maar worden niet opgenomen in het klassement.