Springcluster door Sander Gepkens

Ook dit jaar wordt er weer een springcluster georganiseerd. De lessen worden gegeven door Sander Gepkens op locatie bij de familie Biersteker. Het adres is Katwijkseweg 22A te Wassenaar.

Dit jaar zal het springcluster bestaan uit drie springlessen en de vierde les wordt een (onofficiële) springwedstrijd. Deelname aan deze ‘springwedstrijd’ is alleen mogelijk bij deelname aan het hele cluster. Met een springwedstrijd wordt bedoeld dat we een parcours neerzetten op de locatie en dat de instructeur stijlpunten geeft aan de ruiters die om de beurt het parcours zullen rijden. Uiteraard is hierbij de mogelijkheid om voor de wedstrijd los te rijden.

Het springcluster wordt gegeven op maandag en zal om de week plaatsvinden. De reeks data die hierbij hoort is:
1 april, 15 april, 29 april en 13 mei. Bij slechte weersomstandigheden zou er een les verplaatst kunnen worden.

Een springles duurt 45 minuten. Op de locatie van de familie Biersteker is er verlichting in de bak. In een les kunnen maximaal drie deelnemers. 
De lestijden zijn als volgt:
18:00 – 18:45
18:45 – 19:30
19:30 – 20:15
20:15 – 21:00

Om mee te kunnen doen aan dit cluster is het verplicht om het bedrag vooraf over te maken. Na inschrijving wordt er een reactie met daarbij een rekeningnummer via de mail doorgestuurd.
De kosten:
Leden: €78,00
Niet-leden: €88,00

Wil jij meedoen aan dit springcluster? Je kunt je aanmelden via het contactformulier op onze website onder vermelding van springcluster Sander Gepkens. https://www.koningin-emma.nl/contact/ .

Let op: veiligheidshelm en bodyprotector (EN13158) verplicht!!!! (rugprotector is niet voldoende dus niet toegestaan)