Ringsteken onder de man in Wassenaar.

foto via www.facebook.com/wov.wassenaar

Vandaag was het dan zover. Samen met de Wassenaarse Oranjevereniging organiseerden wij het ringsteken onder de man op de Berkhei in Wassenaar. Het thema was Prinsen en Prinsessenbal naar aanleiding van de 50e verjaardag van Koning Willem Alexander.

In totaal deden er 12 jeugdigen tot 14 jaar mee en 11 volwassenen van 15 jaar en ouder. Velen van hen hadden zich mooi verkleed voor de gelegenheid.

Bij de jeugd werd de eerste plaats behaald door Maartje L’Ami op Silvia. De tweede plaats was voor Maria Semler op Blue. En Jillyan van Eijsden haalde op haar paard King de derde plaats. Jillyan haalde tevens de tweede plaats voor de originaliteit. Zij was verkleed als fee op een eenhoorn. De eerste plaats voor de originaliteit was voor Julie L’Ami op Jane. Zij was verkleed als hartenprinses.

Bij de volwassenen vanaf 15 jaar was de eerste prijs wederom voor Ida Hoving op haar pony Wendy. De tweede prijs ging naar Daisy Saunier op Jack en de derde prijs was voor Emily Ammerlaan op Amber. In de categorie originaliteit was de eerste prijs voor Daisy Saunier die als prins verkleed was. De tweede originaliteitsprijs was voor Venka Abspoel op ET als prinses.

Er was ook een prijsje voor de jongste deelnemer. Deze ging naar Nina Luiten van 4 jaar oud op Bobby. Ook zij was prachtig verkleed als roze bloemenprinses.

Julie L’Ami op Jane Foto via www.facebook.com/wov.wassenaar