Nieuwe lessen!

Op dinsdag 6 maart start er een nieuwe les op de akker van 19.30 uur tot 20.15 uur.

Deze les zal worden verzorgd door Mary Biersteker. Er is in deze les plaats voor 6 ruiters. Bij meer animo zullen we kijken of er een mogelijkheid is voor een tweede les.

Wil je meedoen aan deze lessen, geef je dan op als lessend lid. Je kunt je lidmaatschap om laten zetten door het contactformulier in te vullen onder vermelding van ‘Les Mary Biersteker’.

Verder is er op dinsdagochtend en op zaterdagochtend nog plaats in de lessen van Els Bos. Deze lessen worden gegeven van 10.00 uur tot 10.45 uur.

Uiteraard zijn nieuwe leden ook van harte welkom. Zij kunnen zich inschrijven met het inschrijfformulier. Bij eventuele opmerkingen kun je dan opgeven op welke dag en bij welke instructrice je les wilt.

Kosten voor een lidmaatschap als lessend lid zijn € 255,00 per jaar (excl. KNHS-afdracht). Wil je twee lessen per week volgen, dan kost een lidmaatschap € 355,00 per jaar (excl. KNHS-afdracht).

N.b. Wie in maart bij Mary start met lessen betaald als nieuw lessend lid € 212,50 (excl. KNHS-afdracht) voor het eerste jaar