Dressuurles van Eva Lunau

Gedurende 4 weken in Mei mocht ik het dressuur- en jeugdcluster geven, die door de Paardensportvereniging Koningin Emma -zoals altijd- uitstekend georganiseerd werd. Hierbij ging het om 7 combinaties, die allemaal super enthousiast waren en iedere keer weer hun best gaven om hun rijden te verbeteren.
Tijdens dit evenement mocht ik mijn kennis en weten van mijn opleiding KNHS Wedstrijdsport dressuur niveau 4 en eigen ervaring delen met de ruiters. Heel snel zagen wij verbeteringen in de oefeningen, en konden goed aan de moeilijkheden werken.
Na afloop van het cluster ging ik samen met Larissa Bos en Lieke Vertegaal op pad.
Ik ben blij dat ik Lieke en haar paard Oscar kon begeleiden om 4 winst in het L1 te rijden, wat voor twee 2e plaatsen zorgde. Larissa heeft het ook ontzettend goed gedaan met 2 winstpunten en ook 2 tweede plaatsen, met haar paard Unique. Zij ging ook aan start met haar 2e paard Gotaine B, waarbij ze een top instelling liet zien.
Ook de Ruiters’ die niet van start gingen hebben allemaal hun uiterste best gegeven, en veel enthousiasme getoond en ik kijk erna uit om met Larissa, Lieke, Anne-Fleur Bruins en Tessa Zwart aan slag te gaan, en weet zeker dat wij een eind zullen komen! Dank aan Diana, Krista en Agnes voor de organisatie en natuurlijk alle moeders en grooms die de ruiters veilig naar het akker gebracht hebben en aan de gezellig sfeer bijgedragen hebben! 
Meer Foto’s zijn te vinden op mijn Facebook pagina: Dressuur Instructrice: Eva Lunau