Een donatie voor Pink Ribbon

Op 21 oktober organiseerde P.V. Koningin Emma een Pink Ride. Dat is een Enjoy the Ride waarbij de deelnemers geldt kunnen ophalen voor Pink Ribbon door zich te laten sponsoren.

Vast onderdeel van onze rit is de tussenstop bij Pannenkoekenboerderij Meijendel, waar de deelnemers een pannenkoek kunnen eten en een drankje kunnen drinken.

Geïnspireerd door de enthousiaste in roze gehulde ruiters, besloot Jan Cees Bouman, uitbater van de Pannenkoekenboerderij, besloot om het bedrag dat hij aan de deelnemers van de Pink Ride zou verdienen geheel te doneren aan Pink Ribbon.

Wij konden als vereniging natuurlijk niet achterblijven, wij besloten hetzelfde bedrag te doneren en dat maakte samen een donatie van 520,40 euro.

Volgend jaar organiseren we weer een Pink Ride en we hopen natuurlijk dat er weer veel mensen meedoen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de behandeling tegen borstkanker, misschien zelfs wel een team van leden van de P.V. Koningin Emma. Uiteraard doneert de vereniging ook weer een deel van de opbrengst.